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Artículos en revistas con arbitraje 2017

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Artículos en revistas con arbitraje
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  • Aguilar B. G.; C.B. Peña V.; R. Castro R.; J.P. Lara A.; E. Cruz C.; A.N. Rojas V. 2017. Efecto de vermicompost y estrés hídrico en frijol (Phaseolus vulgaris L.): parámetros productivos y relaciones hídricas. International Journal of Experimental Botany. 86:28-39.

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  • Errejón G., J.C.; J.L. Flores F.; C. Muñoz R.; H. Reyes H. 2017. Las políticas forestales en el estado de San Luis Potosí en el porfiriato. Región y Sociedad. 69: 219-248.

  • ​​​​​García L., J.C.; G. Álvarez F.; J.M. Pinos R.; Y. Jasso P.; H.I. Contreras T.; M.A. Camacho E.; S. López A.; H.A. Lee R.; J.A. Rendón H. 2017. Anti-inflammatory effects of Chrysactinia mexicana Gray extract in growing chicks (Gallus gallus domesticus) challenged with LPS and PHA.​ International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 6(1):550-562.

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  • Negrete S., L.O.; J.M. Pinos R.; A. Grajales L.; J.A. Morales R.; J.C. García L.; H.A. Lee R. 2017. Effects of increasing amount of dietary Prosopis laevigata pods on performance, meat quality and fatty acid profile in growing lambs. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 101(5):e303-e311.

  • Ortíz L., H.; D. Rossel K.; H.M. Durán G.; L. González M.; A. Amante O. 2017. Calculating energy balance for higuerilla (Ricinus communis L.) from field productive stages to energy value for whole plant constituents. Nova Scientia. 9(1):43-54.

  • Peña A., L.Y.; J.M. Pinos R.; J. Vicente, G.; J.C. García L.; L. Yañez E.; A. Grajales. 2017. Effects of Prosopis laevigata pods on carcass characteristics, no-carcass components, meat quality, fatty acid profile and sensory attributes. South African Journal of Animal Science. 47(6):785-793.

  • Pignataro, A.G.; S.I. Levy T.; J.R. Aguirre R .; J. Nahed T.; M. González E.; A. González A.; F. Biganzoli. 2017. Natural regeneration of tree species in pastures on peasant land in Chiapas, Mexico. Agriculture, Ecosystems and Environment. 249:137-143.

  • Ramírez E., M.G.; E. Guevara; C. Zamora P.; J.R. Aguirre R.; B.I. Juárez F.; G.M. Bárcenas P.; F. Ruiz; F.J. González. 2017. Assessment of mezcal aging combining Raman spectroscopy and multivariate analysis techniques. Biomedical Spectroscopy and Imaging. 6:75-81.

  • Seal, C.; M. Daws; J. Flores; P. Ortega B.; G. Galíndez; P. León L.; A. Sandoval; A. Ceroni S.; N. Ramírez B.; P. Dávila A.; C. Ordoñez S; L. Yáñez E.; T. Ulian; C. Amosso; L. Zubani; A. Torres B.; H. Pritchard. 2017. Thermal buffering capacity of the germination phenotype across the environmental envelope of the Cactaceae. Global Change Biology. 23:5309–5317.

  • Velarde S., A.J.; E. Regalado R.; R. Velarde S.; B.I. Juárez F.; A. Barrera P.; E. González M.; A.P. Barba R. 2017. Consumption of amaranth induces the accumulation of the antioxidant protein paraoxonase/arylesterase 1 and modulates dipeptidyl peptidase IV activity in plasma of streptozotocin-induced hyperglycemic rats. J. Nutrigenet Nutrigenomics.  10:181–193.

  • Záhora, J.; P. Najera Q.; J.L. Flores Flores; A. Pascalín C.; J. Ríha. 2017. Field observations and threatening environmental factors of Echinofolocactus sulphureus (Dietr.) Meyrán. The Cactus Explorer. 18: 61-74.

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